fbpx

Cum să îți îmbraci copilul pentru o ședință foto de sărbători?

Pentru proaspeții părinți, sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej minunat pentru a planifica o ședință foto, așa că micuțul va avea nevoie de o ținută festivă. Bineînțeles, ținuta festivă pentru ședința foto va putea fi îmbrăcată și în cadrul întâlnirilor cu familia sau la o petrecere de sărbători. Prin urmare, devine cu atât mai important să alegeți o ținută de sărbătoare, frumoasă, adorabilă, dar totuși confortabilă. O ședință foto de sărbătoare poate fi o încântare, dar și o provocare pentnru cei mici, dar mai ales pentru părinții lor. Toată lumea ar trebui să se uite la aparatul de fotografiat și să zâmbească, dar nu uitați că ceea ce purtați chiar poate face diferența. Alegerea ținutelor potrivite pentru o ședință foto este esențială.

Iată câteva idei de îmbrăcăminte care vă pot inspira înainte de o ședință foto:

Țineți cont de locație

Fotografiile vor fi făcute în interior sau în exterior? Cadrul va fi o amenajare de poveste cu șemineu, căluți din lemn și un frumos brad de Crăciun sau va fi în orașul îmbrăcat în luminițe? Veți alege un câmp deschis sau un parc unde este zăpadă din belșug? Înainte de a începe să alegeți ținutele, stabiliți locația și gândiți-vă ce stare doriți să evoce fotografiile. De exemplu, poate veți dori să transmiteți distracția unei amieze petrecute pe derdeluș sau bucuria de a fi în preajma unui șemineu și a bradului de Crăciun. În funcție de locație și de ceea ce vreți să transmiteți, veți putea alege ținute vestimentare ideale. Iar dacă sezonul sărbătorilor se anunță încărcat, cu multe vizite și petreceri, atunci magazinul keyla.ro vă încântă cu încălțăminte și îmbrăcăminte elegantă și festivă pentru cei mici.

Planificați ținutele din timp

Deși ar trebui să fie distractive și încântătoare, ședințele foto reprezintă un motiv de stres pentru mulți părinți. Totuși, dacă veți alege ținutele vestimentare din timp, veți scăpa de o bună parte de stres. Prin urmare, acordați-vă suficient timp pentru a alege ținutele pentru întreaga familie. Asta poate însemna să achiziționați și să pregătiți piesele vestimentare chiar și cu o săptămână sau două înainte de ședința foto.

Coordonați culorile

Majoritatea părinților se gândesc să își asorteze ținutele cu cele ale copilului, însă la fel de bine ați putea coordona culorile. În timp ce ținutele asortate pot fi foarte festive, dacă doriți un aspect mai natural, luați în considerare alegerea unor piese vestimentare pentru adulți și copii în culori complementare. Alegeți o paletă de culori care vă place cel mai mult și folosiți acea paletă pentru a restrânge ideile de ținute pentru fiecare membru al familiei. Alegeți două culori principale și tonuri mai blânde, dar complementare ca accente pentru a completa aspectul. Cu piesele vestimentare de pe keyla.ro veți reuși  să puneți la punct ținute vestimentare grozave pentru toți membrii familiei. În alegerea ținutelor pentru adulți, trebuie doar să vă lăsați ghidați de tonurile și culorile principale care se regăsesc în hainele celui mic.

Evitați imprimeurile îndrăznețe

Culorile foarte stridente și imprimeurile îndrăznețe vor constitui elementul central în fotografii, iar atenția ar trebui atrasă către persoanele din fotografie și spre acțiunile lor nu către vestimentație. Dacă alegeți un model, acesta ar trebui să fie cât mai subtil. Carourile, bulinele discrete și dantela sunt potrivite pentru fotografiile de sărbătoare.  

Nu în ultimul rând, fiți cât se poate de practic. Poate că vă încântă ideea de a vă îmbrăca fetița într-o rochie amplă cu multă dantelă și volane sau băiețelul într-un costum elegant, însă țineți cont și de confort. Chiar dacă ați ales ținute elegante de sărbători, dacă cei mici nu se simt confortabil, poate fi dificil să le smulgeți un zâmbet în timpul ședinței foto.

Nicolae Mariana

Nicolae Mariana

Distribuie

Facebook
WhatsApp
Email

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Distribuie