fbpx

Ce jocuri sunt recomandate pentru băieții de 4 ani

Băieții de 4 ani sunt, cu siguranță, o provocare pentru părinți. Energia lor debordantă, nevoia continuă de atenție și de activitate îi fac pe părinți să inventeze diverse jocuri pentru a-i ține ocupați.

Dacă ai rămas în pană de idei, specialiștii recomandă câteva jocuri pentru băieții de 4 ani, jocuri care să contribuie la dezvoltarea lor armonioasă.

Orice tip de competiție va părea interesant pentru ei. Cursele cu obstacole sau cursele cu mașinuțe se află, cu siguranța, în topul plăcerilor micuților. Profită de ocazie pentru a-i învăța să distingă culorile și formele, reușind astfel să le stimulezi și memoria.

Din rutina lor nu trebuie să lipsească jocurile cu mingea, care nu numai că ajută la dezvoltarea fizică, ci și la învățarea noțiunii de spirit de echipă, coordonare și gândire.

E indicat să organizezi diverse jocuri de grup prin care cei mici să socializeze cât mai mult și să aibă contact în vederea îndeplinirii unor sarcini. În acest fel, ei învață să piardă frumos și să câștige, în ambele cazuri fiind apreciați și lăudați.

Sursa. care.com

Nicolae Mariana

Nicolae Mariana

Distribuie

Facebook
WhatsApp
Email

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Distribuie