fbpx

La Ce Doctor Mergi Pentru Sarcină?

Pentru îngrijirea medicală în timpul sarcinii trebuie să mergeți la un medic specializat în obstetrică și ginecologie (OB/GYN) sau la un medic specialist în obstetrică (numit și obstetrician). Acești medici sunt instruiți să ofere îngrijire preconcepțională, prenatală și postnatală.

Dacă sunteți însărcinată sau intenționați să rămâneți însărcinată, primul pas este să faceți o programare cu un medic OB/GYN sau obstetrician. Acest medic va oferi îngrijire medicală în timpul sarcinii, va monitoriza sănătatea dumneavoastră și a fătului și vă va oferi sfaturi și recomandări cu privire la nutriție, exerciții fizice, teste de sarcină, vaccinuri și multe altele.

Dacă aveți anumite afecțiuni medicale sau complicații în timpul sarcinii, medicul dumneavoastră poate recomanda o colaborare cu un medic specialist într-un domeniu specific, cum ar fi un endocrinolog, un hematolog sau un cardiolog obstetric.

În general, medicul dumneavoastră OB/GYN sau obstetrician va fi coordonatorul principal al îngrijirii dumneavoastră medicale în timpul sarcinii.

bogdan.modreanu

bogdan.modreanu

Distribuie

Facebook
WhatsApp
Email

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Distribuie