fbpx

Pot Pierde Sarcina Din Cauza Stresului?

Stresul poate fi o cauză a multor probleme de sănătate, dar nu există suficiente dovezi că stresul în sine poate duce la pierderea sarcinii. Deși poate fi dificil să menținem nivelul de stres scăzut în timpul sarcinii, este important să încercați să vă mențineți calm și să vă reduceți nivelul de stres pentru sănătatea dumneavoastră generală și pentru sănătatea copilului dumneavoastră.

Cu toate acestea, anumite circumstanțe stresante pot crește riscul de pierdere a sarcinii. De exemplu, traumatismele fizice, expunerea la substanțe toxice, infecțiile grave sau afecțiunile medicale pot pune sarcina în pericol și pot duce la pierderea sarcinii. De asemenea, stresul cronic poate fi asociat cu creșterea riscului de naștere prematură sau de greutate mică la naștere.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice probleme sau stresuri cu care vă confruntați în timpul sarcinii. Medicul dumneavoastră vă poate oferi sfaturi și sprijin pentru a vă ajuta să mențineți sănătatea și să reduceti stresul.

bogdan.modreanu

bogdan.modreanu

Distribuie

Facebook
WhatsApp
Email

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Distribuie