fbpx

3 lucruri pe care trebuie să le cumperi înainte de naștere

Sarcina este o perioadă minunată de care se bucură orice viitoare mămică, până în momentul în care trebuie să faci o listă cu toate lucrurile pe care trebuie să le cumperi înainte de naștere pentru a fi pregătite atunci când îl aduci acasă pe bebe. Unele mămici se entuziasmează și se plimbă toată ziua prin magazine în căutarea celor mai bune lucruri pentru bebeluș, în timp ce altele se simt copleșite și nu știu exact de unde să înceapă și ce să cumpere. Astăzi vom vorbi despre produsele care trebuie să se regăsească pe lista ta de cumpărături înainte de naștere. Este destul de greu să ne rezumăm doar la 3 produse, așa că vom vorbi mai degrabă de 3 categorii de produse de care ai nevoie în anumite momente.

Produse necesare pentru somnul bebelușului

Știai că în primele luni de viață bebelușul poate dormi chiar și 20 ore pe zi? Tocmai din acest motiv trebuie să te asiguri că cel mic va avea un somn odihnitor, în cel mai confortabil colțișor din casă. Este adevărat că nimic nu se compară cu somnul din brațele mamei, însă ar fi bine să amenajezi camera bebelușului înainte de naștere sau măcar un colțișor pentru el în dormitorul vostru. O lampă de veghe, un carusel muzical așezat deasupra pătuțului care să îl liniștească în momentele agitate și câteva jucării care să îi țină de urât ar trebui să se afle pe lista ta de cumpărături. Poți găsi cele mai frumoase carusele mobile și jucării pentru nou-născuți la mami.md, unul dintre cele mai mari magazine online de specialitate, cu o varietate mare de produse de la branduri recunoscute pentru calitatea lor.

Produse necesare pentru băița de seară

Băița de seară nu ar trebui să te streseze, vei vedea că va deveni momentul vostru favorit, mai ales dacă cel mic va iubi apa. Pentru băiță vei avea nevoie de următoarele produse: cădiță pentru baie, termometru, prosop de bebe, produse de baie speciale pentru pielea sensibilă a bebelușului, ulei de masaj hidratant, cremă pentru funduleț, scutece. Toate aceste produse le poți găsi în orice magazin specializat sau într-un magazin online cum este mamico.md – avantajul magazinelor online specializate în produse de bebeluși este faptul că nu ești presată de timp atunci când faci cumpărăturile, ci poți zăbovi în liniște, de pe canapea și să alegi cele mai bune lucruri pentru venirea lui bebe.

Produse medicale care nu trebuie să îți lipsească din casă

O categorie importantă de produse care nu ar trebui să lipsească din casa ta sunt produsele medicale și aici ne referim la: termometru digital, comprese sterile, ser fiziologic, aspirator nazal, Betadină, supozitoare cu glicerină – pentru episoadele de constipație,  seringă sau pipetă pentru administrarea picăturilor sau a siropurilor. Acestea sunt lucrurile esențiale care ar trebui să fie pregătite pentru momentul în care îl vei aduce acasă pe cel mic. În realitate însă, vei vedea că vei avea nevoie de mult mai multe produse din această categorie, dar treptat.

Pregătirea pentru venirea lui bebe necesită mult efort, dar este și o perioadă frumoasă de care ar trebui să te bucuri. În plus, dacă le ai pe toate puse la locul lor, îți va fi și ție mult mai ușor și te vei putea concentra pe ceea ce este cu adevărat important – bebelușul. Dacă nu ai chef să mergi prin magazine, să cauți lucrurile de care ai nevoie, o variantă bună o reprezintă magazinele online, cum este și mami.md. În plus, în magazinele online ai ocazia să găsești toate aceste produse la un preț mai mic. De ce să nu profiți de acest lucru?

Sursă: http://www.modernmother.ro/2016/06/lista-pentru-nou-nascut/

Nicolae Mariana

Nicolae Mariana

Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share on facebook
Distribuie